OPworld gruppbilden

Mässor i sommar

Här kan du se var du kan möta oss på OP erjo i sommar. Vi visar vår nya lastbilsmonterade flishugg ERJO 9/93B LR. Utrustad med OP Tekniks nya revolutionerande "load-assistant-system" – 3D OP-RATOR, som gör det möjligt att fjärrstyra kranen med hjälp av en kamerabaserad 3D teknologi.

skogselmia 19 logo 300x87 se

SkogsElmia
6-8 juni, Jönköping

SkogsElmia är en mötesplats mitt i den skogliga marknaden. Här hittar du produkter och tjänster för hela kedjan från frö till inmätning. På mässan 2019 står skogsägandet i fokus.

Du hittar oss i monter: 821

Läs mer...

skogsnolia logotyp ny

SkogsNolia
15-16 juni, Umeå

Skogsnolia är, sedan starten 1984, en av de viktigaste skogsmässorna i Sverige med cirka 200 utställare och 13 000 besökare. Här möts branschen: skogsägare, skogsentreprenörer, förare, skogsforskare, företag, myndigheter, skogsägarföreningar, skogsbolag, tjänstemän och många andra med skogen som yrke eller intresse.

Läs mer...

skogstransport logo

Mittia Skogstransport
16-17 augusti, Ljusdal

Sedan 1999 har Mittia: Skogstransport ­vuxit till att bli Nordens främsta mötesplats ­enbart för Dig som är en del av branschen. Här lanseras och visas de senaste nyheterna, här görs affärer och här diskuteras frågor som gör att branschen utvecklas.

Läs mer...

Produkter

Tillsammans med ett brett utbud av alternativ utrustning har kunden möjlighet att skapa en egen optimal lösning, som möter dagens krav på effektiv och lönsam flisproduktion. I den alternativa utrustningeningår bl a IQAN styrsystem för ERJO 9/93 RCA och Erjo 12/90 RCA, vilket är ett databaserat system för effektiv maskin- och motorstyrning.

Våra flismaskiner är avpassade för såväl skotar- som lastbilsbyggen med eller utan lastväxlararm. Vi levererar även lösa flishuggar och skyttlar.

Utöver de mer sedvanliga mobila lösningarna har vi kunskaper och möjligheter att möta kunder med andra krav på mobila lösningar. Samtliga modeller har ett aggressivt och kraftigt matarverk med inbyggd växel/hydralmotor vilket ger släta matarverksidor.

Flishuggarna drivs med dieselmotorer Scania DI12, DC16 från 272Kw till 432 Kw (270hp - 1400hp).

UPP