OPworld gruppbilden

Mässor i sommar

Här kan du se var du kan möta oss på OP erjo i sommar. Vi visar vår nya lastbilsmonterade flishugg ERJO 9/93B LR. Utrustad med OP Tekniks nya revolutionerande "load-assistant-system" – 3D OP-RATOR, som gör det möjligt att fjärrstyra kranen med hjälp av en kamerabaserad 3D teknologi.

skogselmia 19 logo 300x87 se

SkogsElmia
6-8 juni, Jönköping

SkogsElmia är en mötesplats mitt i den skogliga marknaden. Här hittar du produkter och tjänster för hela kedjan från frö till inmätning. På mässan 2019 står skogsägandet i fokus.

Du hittar oss i monter: 821

Läs mer...

skogsnolia logotyp ny

SkogsNolia
15-16 juni, Umeå

Skogsnolia är, sedan starten 1984, en av de viktigaste skogsmässorna i Sverige med cirka 200 utställare och 13 000 besökare. Här möts branschen: skogsägare, skogsentreprenörer, förare, skogsforskare, företag, myndigheter, skogsägarföreningar, skogsbolag, tjänstemän och många andra med skogen som yrke eller intresse.

Läs mer...

skogstransport logo

Mittia Skogstransport
16-17 augusti, Ljusdal

Sedan 1999 har Mittia: Skogstransport ­vuxit till att bli Nordens främsta mötesplats ­enbart för Dig som är en del av branschen. Här lanseras och visas de senaste nyheterna, här görs affärer och här diskuteras frågor som gör att branschen utvecklas.

Läs mer...

Om oss

erjo logo 2015 w300

erjo logo 2016 w300

erjo logo 2017 w300

 

Erjo har under 50 år konstruerat, byggt samt servat mobila och stationära flishuggar och dess kringutrustning. Alltid med kunden i fokus med olika användningsområden. Hög kvalitet, driftsäkerhet och utnyttjande är avgörande faktorer, för att kunden ska få en bra ekonomi när man valt Erjo´s produkter. OP Erjo ingår i OP gruppen som har stor närvaro i energi- och återvinningsbranschen med ett omfattande starkt servicenät i Skandinavien som våra kunder får tillgång till. Vi kan även erbjuda service och kontroll av brandsläcknings system. Det finns planer på att utöka bilbyggda flismaskiner, Doppstadts flismaskiner på lastbil kan bli verklighet inom kort.  OP gruppen är verksam i flera olika segment: OP Erjo AB

  • Bioenergi
  • Mobilt: Entreprenad – Lastbil – Traktor – Terminal
  • Stationärt: Sågverk – Massabruk - Värmeverk

 

 

 

UPP